torsdag 21. januar 2010

Thailand
Solnedganger og bølger som slår mot en strand blir jeg aldri blir lei av å se på. Når man kombinerer dette med 30 grader pluss, en bok og en pils da kaller man det ferie på en strand i Thailand. Dette er konsekvensen av en dårlig sommer i Norge.


Artig å få med seg hvordan de lokale plukker skjell på fjære sjø. Jeg fikk et bilde i solnedgangen og brukte utfyllings-blitz. Skulle kanskje ha stilt den noe svakere, men han ble godt fremhevet i bildet. Kommentarer?

Jeg er vel ikke den typen som klarer å sitte stille for lenge, så jeg har dratt litt av fotoutstyret med meg. Ser imidlertid at jeg burde ha hatt med mye mer for å utnytte motivmulighetene. Mange fugler, sommerfugler og blomster kunne vært foreviget, men det er kanskje ikke det viktigste denne uken.

Har fått et par fuglebilder, men vet ikke hva de heter. Artig å komme på skuddhold med en 200 mm.


Tar med et bilde som jeg synes er litt artig. Små strandkrabber kommer opp etter som sjøen trekker seg tilbake mot fjære sjø. Like før stranden har blitt tørrlagt kan man se morsomme mønstre i sanden. Det gjelder å være raskt ute for å få et rent mønster, hvis ikke flyter de over i hverandre.


En av dagene dro vi ned til en landsby med sjøsigøynere som skulle være ganske malerisk, Den lokale drosje ble engasjert for en liten dag, men vi stoppet et helt annet sted. Landsbyen viste seg å ha blitt tatt av tsunamien i 2004 og var ikke bygd opp igjen. I stedet for å kjøre ned til den nye landsbyen stoppet vi i en mindre landsby. Etter mitt skjønn skilte den seg ikke mye ut fra de andre tettstedene på øya.

1 kommentar: